Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната избра Никола Минчев за водач на

...
Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната избра Никола Минчев за водач на
Коментари Харесай

ПП издигат Никола Минчев за водач на листата за евроизборите


Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната ” избра Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за европейски парламент, и дефинира водещите тематики, които Политическа партия ще пази в границите на европейското семейство.

„ Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание, и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

В европейския парламент “Продължаваме Промяната ” ще пази четири съществени национални целта:
Европейски приходи в Европейска България;Промяна в метода към миграцията в Европа;Силна стопанска система в чиста природа;Защитена България със мощна войска.
„ Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство “, сподели ръководителят на ПГ и съпредседател на Политическа партия Кирил Петков.

“Продължаваме Промяната ” ще стартира диалози за общо явяване с “Демократична България ” за Европейските избори, тъй като единството в демократичната общественост е значимо, за да имаме мощен глас в Европа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР